Deze telefoon doet het nog na 13 uur in ijskoud water

Auteur: , Geen reacties
Stiekem ziet het er wel lekker warm uit!

Is ook meteen de waterbestendigheid gedemonstreerd!

Een inwoner van de Russische stad Yakutsk had zijn iPhone 7 Plus in het ijskoude water laten vallen tijdens het ijsvissen. En omdat de man niet meteen tijd had om in het ijskoude water te duiken (zou ik ook liever laten) heeft de iPhone nog een nacht op de bodem van de rivier gelegen.

De meeste mensen zouden nu de hoop al opgeven en en een nieuwe telefoon gaan scoren, maar de volgende ochtend werd de telefoon opgedoken door een vriend.

Op het Instagramaccount van de duiker is een video te zien waarop hij drie keer moet duiken om de iPhone te vinden.

Toen de telefoon dan eindelijk gevonden was, kon hij gewoon aangezet worden. Daarmee werd duidelijk dat de val en het water van 4 graden celsius de telefoon niet hebben aangetast. Laten we hopen dat hij er ook nog foto’s van kan maken en telefoontjes mee kan plegen.

De eigenaar van de iPhone gelooft dat er toen nog sprake was van een batterijpercentage van 35. Toen de telefoon weer op het droge was, bleek de iPhone nog 19 procent over te hebben.

De iPhone 7 (Plus) is eigenlijk geen waterproof apparaat. Het heeft een IP67 rating, wat betekent dat het een half uur 1 meter onder water kan blijven. En dit is eigenlijk alleen bedoelt als bescherming tegen druppels water als je bijvoorbeeld je handen was. Het is niet de bedoeling dat je ermee gaat zwemmen!

En mocht je nou echt heel vaak je iPhone laten vallen, dan is dit hoesje wel iets voor jou.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).