Deze telefoon heeft Obama

Auteur: , 2 Reacties
Obama

Het wás ooit een BlackBerry, maar nu...

…niet meer, zo liet hij doorschemeren tijdens een bezoek aan Late Night with Jimmy Fallon. Welke het dan nu is zei hij niet, maar Sammobile denkt te weten dat het een Galaxy S4 moet zijn.

Maar dan niet zomaar één: Obama gebruikt waarschijnlijk een zogenaamde geharde versie. De S4 is namelijk het enige toestel dat is goedgekeurd door het Defense Information Systems Agency. De speciale S4 heeft vele lagen aan extra veiligheid ingebouwd.

Op de telefoon van Obama is toegang tot apps en de camera beperkt. Er kan met het toestel ook niet gebeld worden, er kan geen muziek worden afgespeeld en er kan niet mee worden gesmst. Waar je hem dan wel voor gebruikt? De VoIP-functie, dus bellen via internet.2 reacties

Wat zal hij blij zijn als hij straks weer een telefoon heeft waar hij WEL mee kan bellen…
Enorm goeie tekstschrijvers heeft Obama voor dit soort shows, en niemand kan het beter brengen dan hij. Zonder dat of zonder prompter (TOTUS) is het vooral stotteren geblazen.
ps, wanneer lezen we eindelijk iets over de avonturen van Hillary met haar onbeveiligde server in haar badkamer, zonder password etc? Zit ook nog een blackberry kantje aan dat verhaal.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).