Deze thermofles zet koffie on the go, veel verser kan niet

Deze thermofles zet koffie on the go, veel verser kan niet
Voor de reizigers onder ons die op elk moment van de dag een kopje koffie willen drinken is er nu de Hey Joe Coffee Mug.

Koffiezetten kan thuis in alle vormen en maten. Tegenwoordig heb je zelfs op bijna elke straathoek wel een koffieshop. Maar wat nou als je veel van huis bent en toch wilt genieten van een vers bakje koffie? Twee mannen uit Atlanta, USA hebben het antwoord.

Zij hebben namelijk een thermoskan bedacht die met één druk op de knop een verse kop koffie kan zetten. In de Hey Joe Coffee Mug gaat ongeveer 414 ml aan water, dat is ongeveer hetzelfde als een Grande bij de Starbucks.

De thermoskan bestaat uit drie delen. Onderaan de kan zit een afneembare oplaadbare batterij die via een USB aansluiting is op te laden. Daarboven zit het koffiereservoir en daarboven zit dan weer het waterreservoir. Tussen beide reservoirs zit een verwarmingselement die zijn hitte naar boven uitstraalt.

Zodra het water een vooraf ingestelde temperatuur bereikt (60° Celcius) zal het door een koffiefilter naar het koffiereservoir druppen. Je kan zelfs je eigen koffie gebruiken of gebruik maken van de pads van Hey Joe. Maar ik denk aan het formaat te zien dat er ook andere merken pads in kunnen.

Via Kickstarter is het apparaat nu te bestellen voor een prijs van 49 dollar. Het doel van 20.000 dollar hebben ze al gehaald dus je kan er zeker van zijn dat de Hey Joe Coffee Mugs worden uitgeleverd. Vanaf november dit jaar zullen de eerste klanten de Hey Joe Coffee Mug ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *