Deze titels verdwijnen van Netflix in december

Deze titels verdwijnen van Netflix in december
Je hebt nog even de tijd..

Aanstaande vrijdag breekt de feestelijke decembermaand aan. Een nieuwe maand betekent nieuwe content op Netflix. Helaas verdwijnt er ook weer het een en ander. Diverse films, documentaires en series worden morgen al verwijderd. Andere titels verdwijnen halverwege de maand december.

Opgelet dus. Vanaf morgen zijn onder andere Zero Dark Thirty, Man in the Iron Mask, The Chosen en Jobs niet meer te zien. Documentaire Matt Shepard is a Friend of Mine gaat weg op 2 december en actiefilm Olympus Has Fallen is vanaf 4 december verdwenen van Netflix. Vanaf 17 december verdwijnen de series Maria Lang Mysteries, Shokuzai en Norskov.

In totaal gaat het om 49 titels, aldus fan- en informatiekanaal Netflix-Nederland. De meeste titels hebben een niet al te beste IMDb-rating, dus niet getreurd.

Zoals gezegd komt er ook weer nieuwe content naar de streamingdienst. De verwachting is dat de lijst voor december binnenkort door Netflix bekend zal worden gemaakt.

Eén reactie

  1. Vraag mij dan af.. Worden die licenties dan doorverkocht aan bijv. RTL o.i.d.? Dat je Zero Dark Thirty straks als “TV premiere” tegenkomt op RTL7 volgende week….. bijvoorbeeld…. Weet niet precies hoe dat werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *