Deze toestellen van OnePlus krijgen Android O

OnePlus
De nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem van Google komt dit jaar naar twee smartphones van OnePlus.

Terwijl sommige smartphones nog maar net aan de slag kunnen met Android 7.0 Nougat zijn nu alle ogen al gericht op Android O, de nieuwe versie. Qua ondersteuning zit je bij OnePlus wel goed. De Chinese telefoonmaker bracht Android 7.0 redelijk snel naar de OnePlus 3 en de OnePlus 3T. Dat geldt ook voor de update die later dit jaar gaat komen.

Via een post op Reddit bevestigen de telefoonmakers dat OnePlus 3- en OnePlus 3T-bezitters nog dit jaar aan de slag kunnen met Android O. Men kan de update tegen het einde van dit jaar verwachten. Google heeft nog geen officiële releasedatum van Android O gecommuniceerd, maar de verwachting is dat een release de komende maanden gaat plaatsvinden.

De OnePlus 3 en OnePlus 3T konden vorig jaar december Android Nougat downloaden. De verwachting is dat ook weer rond deze periode de update beschikbaar zal zijn. Of OnePlus 5-bezitters ook dit jaar aan de slag kan met Android O is niet duidelijk, maar dit is aannemelijk. De kans is zelfs aanwezig dat de OnePlus 5 de update nog eerder krijgt dan de twee voorgaande OnePlus-modellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *