Deze toffe Rockstar-game komt keihard terug

Auteur: , Geen reacties

Met wat verassingen op het gebied van de console waarop de game uit gaat komen.

Legendarische GTA-ontwikkelaar Rockstar Games gaat de (toentertijd revolutionaire) misdaadgame L.A. Noir als remastered versie uitbrengen. Vanaf 14 november kunnen aspirant-detectives dus weer aan de slag met brute en verrassende misdaadzaken.

Remaster

We kunnen dus in november weer aan de slag met detective Phelps en het grimmige Los Angeles van de jaren ’40. De gebruikelijke remastered versies die op de PlayStation 4 en Xbox One zullen uitkomen, zullen betere graphics krijgen. Zo is de belichting in de game opgepoetst, ondersteunt deze versie 4k (Pro- en X-versie), 1080p resolutie voor de gewone console en worden schoonheidsfoutjes bijgewerkt. Overigens krijg je er ook alle content bij; Dat wil zeggen de basisgame en alle DLC.

Switch en HTC Vive
Daarnaast gaat de bijzondere game van Rockstar ook op andere apparaten uitkomen. Zo zal dit een behoorlijk unieke titel gaan worden voor de Nintendo Switch. Uiteraard moet er dan wel het een en ander aan de game veranderen. Voor Nintendo’s console heeft Rockstar daarom ondersteuning van de Joy Con-controllers en touch screen-besturing ge├»mplementeerd.

Daarnaast zal Rockstar hun game ook uitbrengen voor de HTC Vive. Nu ben ik – sinds kort een VR-fanaat – heel erg benieuwd naar de uitwerking van L.A. Noir in VR. Mocht het zo vet zijn als het klinkt, dan kunnen spelers naast alle militaire- en sci-fi-shooters ook eens detective spelen!

Overigens is Rockstar Games bezig met het vervolg op het monsterlijke Red Dead Redemption, al is deze game uitgesteld. Daarnaast is er ook al wat bewijs verzameld over een mogelijk deel zes in de immens populaire (doch naar mijn mening verpeste) Grand Theft Auto-reeks.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).