Deze topserie van HBO check je gratis op YouTube!

Auteur: , 2 Reacties
Deze topserie van HBO check je gratis op YouTube!

Tijdelijk, dus maak gebruik van deze mogelijkheid.

Een serie of film downloaden en deze op YouTube dumpen is hoogst illegaal. Toch kun je dit weekend het eerste seizoen van de HBO-serie Big Little Lies gratis en vrijblijvend kijken op YouTube. Uiteraard is dit een actie van HBO en niet van één of andere piraat.

Het eerste seizoen van de miniserie stamt uit 2017. Big Little Lies volgt een groep vrienden uit Monterey Bay, Californië. In de serie komen ontrafelende leugens en dodelijke incidenten aan het licht. Wanneer er een moord plaatsvindt is iedereen in het dorpje een verdachte. Gezien de omstandigheden komen er steeds meer verdachte zaken aan het licht.

Aan het eerste seizoen van Big Little Lies werkten onder meer Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz, Adam Scott en Alexander Skarsgård mee. Niet de minste namen. De serie won meerdere Golden Globes en Emmy’s. Kortom: een serie die het waard is om te bekijken.

Het eerste seizoen is gratis op YouTube te zien in aanloop naar de komst van het tweede seizoen. Die verschijnt 9 juni exclusief op de betaalde streamingdienst van HBO. Bekijk hieronder de eerste aflevering.

Lees ook: Game of Thrones 8: bekijk de eerste beelden van aflevering 52 reacties

De gebruiker die de video heeft geüpload, heeft deze video niet beschikbaar gemaakt in jouw land…
@mashell: wtf dat is bizar. Toen ik het artikel schreef kon ik het nog gewoon kijken. Was op het officiële kanaal van HBO.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).