Deze topseries (en films) kun je gratis kijken!

Een toffe actie van HBO.

De oproep om thuis te blijven is niet altijd even makkelijk. Zeker als het lekker weer buiten is. Gelukkig helpen bedrijven zoveel mogelijk mee om je in huis te houden. Zo heeft HBO een interessante actie.

Het bedrijf heeft een aardig aanbod van zijn streamingdiensten gratis beschikbaar gesteld. Zo kunnen ook mensen zonder abonnement naar deze content kijken. Het gaat niet om de minste series. Onder andere Silicon Valley, The Sopranos, True Blood en The Wire zijn gratis te kijken. Als je deze series nog niet hebt gezien is nu het moment.

Naast series zijn ook diverse documentaires en films gratis te zien. In de categorie films heb je nu beschikking tot onder meer Arthur, Crazy, Stupid, Love, Happy Feet Two, Pokémon Detective Pikachu en The Lego Movie 2: The Second Part.

De content is nu gratis te zien. Het is niet bekend wanneer HBO de films, series en documentaires weer uitsluitend betaald gaat aanbieden. Je hebt de apps HBO Now en HBO Go nodig om de gratis content te kunnen zien.

Eén reactie

  1. Eerst maar eens zien of dit ook voor Nederlandse consumenten gaat gelden.

    Ziggo heeft mij (als KPN klant) ooit m’n HBO abonnement afhandig gemaakt, en ook nu kan ik, als ik in de Play store zoek op ‘HBO Go’ en/of ‘HBO now’, enkel de Ziggo Go app vinden en in het kielzog een hele trits aan streaming apps van dubieuze of onduidelijke herkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *