Deze torrentsite is sinds vandaag plat

Torrent
Opnieuw sluit een torrentsite diens digitale deuren.

2016 lijkt het jaar te worden van de grote schoonmaak met betrekking tot torrentsites. Vandaag is bekend geworden dat What.CD ermee stopt. Net als bij Torrentz en Kickasstorrents gaat het om een definitieve beslissing. Wie de site bezoekt krijgt de volgende tekst in beeld te zien:

Due to some recent events, What.CD is shutting down. We are not likely to return any time soon in our current form. All site and user data has been destroyed. So long, and thanks for all the fish.

Ook hier heeft een hogere hand druk uitgeoefend op de makers van de torrentsite. Meestal hangt een dermate hoge boete boven het hoofd dat de website-eigenaren min of meer worden gedwongen om te stoppen en de site uit de lucht te halen.

What.CD stond bekend als een torrentsite die beschikte over een rijke database aan (illegale) muziek. De Franse autoriteiten zijn verantwoordelijk voor het offline halen van de site. De website werd opgericht in oktober 2007. Een lijstje met alternatieve torrentsites die je nog wél kunt bezoeken check je HIER.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *