Dit vest haalde een miljoen op via Kickstarter

Auteur: , 1 Reactie
En zo ben je voor altijd met je smartphone

En dat was veel meer dan er gevraagd werd...

Het is natuurlijk altijd leuk als iets meer opbrengt dan verwacht, maar de makers van het Hallam Smart Jacket moeten wel zijn geschrokken. Ze vroegen om $5,000 op Kickstarter en kregen uiteindelijk $1,000,000 bij elkaar. Maar dat komt natuurlijk ook gewoon door het product wat er op Kickstarter werd gezet.

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder een smartphone en dan is het hebben van het Hallam smart jacket, dat volledig gericht is op je telefoon, wel heel handig. Het smart jacket is beschikbaar in vijf modellen: een hoodie, sweater, varsity vest, bodywarmer en zelfs een wollen jas. Ook kun je kiezen uit een aantal kleuren.

In het Hallam smart jacket zitten vele functies, waaronder een ingebouwde accu tegen een lege batterij, een Bluetooth-ontvanger en GPS-tracking. Ook kun je ervoor kiezen om nog een oplaadbare batterij of led strips op je jas erbij te kopen.

Verder heeft het vest ook nog een aparte zakjes voor je sieraden en voor je oortjes. Dat laatste kan voornamelijk handig zijn bij Apple Airpods.

Het vest is waterproof, maar kan ook gewoon gewassen worden in de wasmachine.

Het meest complete smart jacket kost $299. Een beetje prijzig, maar dat heeft honderden geïnteresseerden er niet van weerhouden om er een te bestellen.1 reactie

Tjonge jonge jonge ….. Wat een gimmick.

Kijk een lader in de jas en headphone snoer die geintegreerd is heb ik beeld bij, maar een selfie knop, Anti diefstal tag die je aan een koffer vast maakt of een kind en contact sharing.

Echt iets voor mensen die geen leven hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).