Deze twee koptelefoons zijn uniek

Deze koptelefoon komt zelfs met een speciaal hoesje
Zowel in prijs als uiterlijk…

Soms heb je er van die koptelefoons bij die je niet kunt missen. De nieuwste koptelefoon van Sennheiser in samen met modemerk Freitag is er zo eentje, net als de peperdure koptelefoon van Onkyo.

Sennheiser F703
Het bedrijf Freitag specialiseert zich in kleding en tassen van gerecycled materiaal en dat is precies waar de hoofdband van de F703-serie van Sennheiser van gemaakt is. Het recyclede materiaal is dekzeil, waardoor iedere headset een uniek patroon in verschillende kleuren heeft en dus letterlijk uniek is

Ook krijg je er een hoesje bij geleverd, die is gemaakt uit dekzeil.

Denk je nu een mooie vervanger te vinden voor Airpods, dan moet je even verder kijken. De koptelefoon is namelijk niet draadloos en kost 190 euro.

Onkyo Diamond
Onkyo’s nieuwe Diamond koptelefoon is ook uniek, maar dan in de prijs. De koptelefoon, die alleen beschikbaar is voor een aantal mensen, moet zo rond de $100.000 kosten. Het kan zelfs meer kosten als je besluit om het ontwerp te veranderen.

Deze kun je alleen kopen als je veel geld over hebt

De prijs van deze koptelefoon is eigenlijk wel logisch, aangezien hij versierd is met duizend diamanten aan elke zijde. Wel jammer dat hij dan niet draadloos is. iPhone 7 gebruikers hebben er dus niks aan.

Er is verder niet veel bekend over deze koptelefoon, omdat Onkyo er geen reclame voor maakt. De koptelefoon is alleen bedoeld voor mensen die meer dan 20 karaat aan diamanten kan betalen.

Het diamanten motief is te vinden over heel de koptelefoon. Het gaat door tot de 3.5 millimeter audiojack en inline microfoon en afstandsbieding.

Alsof het aantal diamanten nog niet indrukwekkend genoeg is, maakt een ring van rode robijnen duidelijk welke kant de rechterkant is. Je kunt de linkerkant herkennen aan nog een rij diamanten.

Nog geen reacties

  1. Het is altijd zo zonde als er voor een bijzonder artikel zulke krankzinnige bedragen moeten worden betaald, alleen maar omdat het volgeplakt is met diamanten. Het zou gaver zijn als het een hoofdtelefoon is waar zulke hoogwaardige technologie en bijzondere functionele materialen voor gebruikt worden dat dit door extreem audiofiele kwaliteit een hoge prijs (zou kunnen) verantwoorden. Net als een auto die helemaal van carbon gemaakt is bijv…

    • @bietje: Dat ben ik wel met je eens. Die diamanten voegen helemaal niets toe aan de geluidsbeleving. Het is eigenlijk een hele hoop diamanten met een hoofdtelefoon erbij.

      Op zich wel cool dat het doorgaans zo bescheiden Onkyo eens even goed uitpakt. Want volgens mij leveren zij wel uitstekende koptelefoons (die overigens nooit echt goedkoop zijn)

  2. Grappig… Onkyo had voor mij als tiener (medio ’85/’90) om één of andere reden ook een soort magische, exclusieve aantrekkingskracht, zag er altijd piekfijn uit en ik denk dat het toen ook iets meer de glory-days van Onkyo waren vergeleken met de laatste 20 jaar. Zelf heb ik afgelopen week na veel vergelijken en lang beraad een Bose Quiet Comfort 35 gekocht (ook erg duur trouwens) om mijn Bose QC15 te vervangen, want Bluetooth vs draad. Supermooi geluid, maar qua comfort was de 15 fijner (lichter) en dat geluid was al subliem. Ja, ik kan wel genieten van ultieme ‘referentie-kwaliteit’ in materialen en technologie, zowel bij audio, gadgets en bijv auto’s… meer dan iets wat dus wordt volgeplakt met diamanten waardoor de hoofdtelefoon helemaal niet meer te tillen is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *