Deze USB-kabel zit nooit verkeerd om

Auteur: , 1 Reactie
Belaycords

Omkeerbare USB-kabels kunnen ons leven zoveel makkelijker maken. Met BelayCords stop je nooit je USB-kabeltje verkeerd in een USB-poort.

Het leek er even op dat Apple een soortgelijke USB-kabel met de iPhone 6 zou leveren. De makers van Belaycord zullen in ieder geval niet rouwig zijn om het feit dat dit niet gebeurt. Hun kabeltje focust zich namelijk op iPhones, terwijl hij ook werkt met allerlei andere smartphones.

Extra stevig
Het concept van het snoertje is heel simpel: de kabel werkt zowel ondersteboven als rechtop, wat de nodige irritaties oplost. Bovendien is de kabel extra stevig gemaakt, wat de levensduur flink ten goede komt.

De makers zijn zo overtuigd van hun stevige kabeltjes, dat ze levenslange garantie aanbieden. In principe zou dit dus de laatste USB-kabel kunnen zijn die je ooit koopt.

Vier modellen
De verschillende Belaycords ondersteunen zowel alle populaire smartphones en tablets. Zo komen ze met Lightning, 30-Pin, microUSB en miniUSB aansluitingen.

Omdat de kabeltjes nog in de Kickstarterfase zitten, kun je er een bestellen voor 19 euro. Zodra ze echt verkocht worden, zul je er 31 euro voor moeten neertellen. Bestel je eigen Belaycord via deze link.1 reactie

Uhm… vinden mensen het echt zo lastig om een USB kabel aan te sluiten?!?
Ik vraag mij af hoe zij de huissleutel in het slot doen… een onmogelijke taak lijkt mij…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).