Deze versies van Internet Explorer moet je niet gebruiken

Auteur: , 2 Reacties
Internet Explorer

Microsoft stopt met de ondersteuning van een aantal versies van Internet Explorer. Hiermee staat de weg voor kwaadwillende open. Het advies is dan ook op over te stappen naar iets anders.

De browser mag dan officieel afgeschreven zijn door het techbedrijf, toch word Internet Explorer nog steeds ondersteund. Dit is 12 januari afgelopen voor Internet Explorer 10 en alle versies daaronder. Microsoft trekt de ondersteuning-stekker eruit, waardoor belangrijke beveiligingsupdates niet meer beschikbaar worden gemaakt.

Nog zeker zo’n 124 miljoen mensen maken gebruik van deze oude versies. Voornamelijk Internet Explorer 9 is populair op Windows 7. Om veilig te blijven internetten zullen deze gebruikers over moeten stappen op Internet Explorer 11.

Microsoft biedt op op deze versie geen nieuwe functies aan, maar blijft de oude browser wel voorzien van essentiële beveiligingsupdates. Het is een kwestie van tijd voordat het Amerikaanse techbedrijf ook de stekker uit deze versie zal trekken.2 reacties

januari 2016 bedoelen jullie toch
Gewoon helemaal geen IE gebruiken wat mij betreft! Wat een zooi is het toch! Ben wel Windows-only gebruiker maar IE mogen ze houden..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).