Deze vette game speel je nu op de iPhone

Auteur: , Geen reacties
Deze vette game speel je nu op de iPhone

Een leuke verrassing.

Als een donderslag bij heldere hemel komen de makers van Civilization VI met een opvallende mededeling. De game, die in het verleden werd uitgebracht op Microsoft Windows, Linux en Mac OS X, iOS (iPad) en de Nintendo Switch is vandaag uitgebracht op de iPhone. In het geheim hebben de makers aan een port gewerkt en komen ze nu met het nieuws én de release.

De strategiegame zal te spelen zijn op de iPhone, naast de iPad. Vermoedelijk is laatstgenoemde het beste platform om het spel op te spelen, want op een smartphone een dergelijke game spelen kan een gepriegel worden. Desalniettemin is de toevoeging op de iPhone een aardige. Je hebt nu eenmaal vaker je smartphone op zak dan je iPad.

Het spel is exact gelijk aan de PC-versie. Zo is lokaal multiplayer mogelijk en is er een handleiding voor nieuwe spelers die voor het eerst kennis maken met de Civilization-reeks. Gamers die het spel al op de iPad hadden kunnen de game kosteloos downloaden op de iPhone. Wie het spel nog niet heeft gekocht zal Civilization VI in de App Store moeten aanschaffen. De eerste 60 potjes zijn gratis te spelen, daarna moet je 23,99 dollar betalenEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).