Deze video laat je alles zien van de Nexus 5

Oui, le Nexus cinque
In onze langlopende serie van het beste slechtst bewaarde geheim van Google presenteren wij u een video van de LG Nexus 5, draaiend en vanuit alle hoeken bekeken.

Het telefoontje in deze video lijkt dezelfde als die eerder in een bar was gespot, draaiende op een vroege bètaversie van Android 4.4 KitKat. De software wordt hier Key Lime genoemd in plaats van de snoepnaam en er zijn wat kleine verschillen met de uiteindelijke versie.

Ook op uiterlijk is het telefoontje net even anders dan wat we van de productieversie mogen verwachten. Achterop staat heel groot “Not For Sale”, en en het gaatje voor de camera is nog een beetje rommelig afgewerkt. Ook ontbreekt enige markering van “Nexus” op het dingetje.

In de video worden verschillende apps, waaronder Google Earth, opgestart. De telefoon lijkt snel en soepeltjes te reageren, zoals ook wel te verwachten viel.

(Via: Android Police)

[gv data=”2ksOJl0PDDg”][/gv]

3 reacties

  1. Ik vraag me af hoeveel hiervan waar is. De telefoon zelf is idd wel de nieuwe nexus maar het android OS is volgens mij gewoon 4.3.
    Er staat bij hem bij info KeyLimePie, die iig nog niet gelijk op de Nexus 5 komt. KeyLimePie zou volgens gelekte informatie lichter zijn qua kleur. Ook zijn de veranderingen die in KitKat zouden komen ook nog niet te zien. Volgens mij is dit toch echt gewoon 4.3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *