Deze vijf nieuwe auto’s tref je nu in Gran Turismo Sport

Auteur: , 25 Reacties
Deze vijf nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport

Het is weer smullen met deze nieuwe update.

Gran Turismo Sport heeft zijn maandelijkse update weer gehad. Zoals gebruikelijk brengt de update nieuwe auto’s met zich mee, maar ook nieuwe GT League Events voor de single player, nieuwe scapes en een nieuwe Circuit Experience.

Deze vijf nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport

De nieuwe auto’s zijn weer lekker divers, maar vooral oud spul. De oudste auto van deze update is de Jaguar D-Type uit 1954. Het nieuwste model is de eerste generatie MX-5 als Touring Car. Als je weet dat een NA MX-5 het jongste model is van het rijtje nieuwe auto’s, dan weet je dat je met klassiekers hebt te maken. Check de volledige lijst met nieuwe auto’s hieronder.

  • Honda S800 ’66 (N100)
  • Honda Civic Type R (EK) ’98 (N200)
  • Jaguar D-type ’54 (Gr.X)
  • Mazda Roadster Touring Car (N200)
  • Porsche 911 Turbo (930) ’81 (N300)

Deze vijf nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport
Deze vijf nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport
Deze vijf nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport

De nieuwe single player content omvat twee nieuwe racerondes in de World Hatchback Championship. Dit kampioenschap kun je vinden in de Amateur League. De Nostalgic 1979-serie heeft er eveneens twee races bijgekregen. Deze kun je vinden in de Professional League. Als laatste een update voor de Endurance League. Daar heeft de X2019 Competition Endurance Series er een nieuwe race bijgekregen. De trailer van de nieuwe update kun je hieronder bekijken. De update is gratis te downloaden.

Lees ook: Dit is de meest gespeelde racegame op de PlayStation 425 reacties

Heb GT6 en 5 helemaal grijs gespeeld, deze kan me alleen niet bekoren.. Op de één of andere manier trekt Assetto Corsa me tegenwoordig veel meer. Gratis DLC met extra auto’s doen ze dan wel weer lekker bij GT..
@nino: had ik in het begin ook. Maar genoeg afwisseling en mogelijkheden. Autootjes bestickeren kan je op losgaan, heb al pareltjes van die Porsche langs zien komen…. En een topupdate weer!
@brammetjedeb: GT Sport is een pracht van een game. Het online racen zit steengoed in elkaar (toegankelijk, maar toch fair en uitdagend) en de support is uitmuntend. Kan natuurlijk enkel doordat Sony er zelf heel veel geld tegenaan gooit, maar goed, we profiteren daar mooi wel van. Uiteraard is het een totaal andere game dan de oorspronkelijke GT’s, maar in z’n soort onovertroffen (naar mijn mening).
@poes: eigenlijk hoop ik dat GT Sport een lekkermakertje is voor een denderende GT7. Met al deze auto’s en veel meer er al standaard in, en dan deze graphics eroverheen. Mooie primeur voor de PS5. Ik zeg doen.
@720s: dat lijkt me voor Sony een gouden greep. Zag dat ze deze week de mijlpaal van 100 miljoen verkochte PS4 consoles hadden gehaald, dat is nog maar weinig consoles gelukt! Vooral de aandacht voor aantrekkelijke, exclusieve titels werd genoemd als sleutel tot Sony’s succes.
@poes: zeker de online modus! Top!!
@brammetjedeb: waar blijft die Autoblog GTSport community dan ?!
@dsdh: dan zien jullie gelijk dat ik er geen klap van kan, maar maak maar aan zou ik zeggen!
@brammetjedeb: nog beter nieuws voor de ps4 mensen o der ons het spel staat in summer sale voor minder dan 20euro
Honda EK niet een mooi model maar in Championship White toch wel 1 van de weinige auto’s waar wit wel gepast is.
Nice. Meer auto’s is altijd goed
Is er iemand hier die echter ervaring heeft met een EK Civic (type S of R)? Lijkt me ooit nog wel een leuke auto!
@rikv99: echte*
@rikv99: ekte…
@rikv99: heb zelf 7 jaar een ek civic coupe gehad met wat aanpassingen. Het was echt een heerlijke auto stuurt en schakeld heel lekker, vanwege het lage gewicht ook nog best rap. Mooie herinneringen heb ik eraan.
@rikv99: ik heb een Championship White JDM EK9 Type R gehad, tegelijkertijd met een S1 Elise. Beide ook (veel) mee op circuit gereden. Heerlijke auto!

Voor een FWD auto is het een heerlijke rijdersauto. Voelt licht aan en is dat ook. Standaard stuurt, remt en rijdt het echt al fantastisch.

https://youtu.be/OPEx1y4X87g

Op Time Attack werd ik er door een andere EK met K20 blok wel uitgereden, puur op vermogen dan. Staat een video op mijn YouTube kanaal.
Wat?! It’s so funny: he will kill us!
Oke, ik wil weer eens een racegame plus console kopen. Wat is de beste? Ik wil iig op de Nurburgring kunnen racen..
@punicaoase: stel jezelf eerst de vraag: hoeveel tijd heb ik er voor ? GT sport is een simcade waarmee je in relatief korte speeltijd een hoop spannende competitie en lol kunt beleven. Heb je echt veel tijd en ook kennis van setups, ga dan voor een pc (met vr) met asseto corsa, project cars 2 of iracing. De nurburgring vind je in al die games wel terug trouwens.
@dsdh: precies dat. Met de situatie bij mij thuis kan ik drie a vier keer in de week twee uurtjes gamen. Dan is gtsport prima. Wil je echt uren maken en de boel tot in de puntjes afstellen dan kom je bij gtsport bedrogen uit…
@brammetjedeb: GT sport is dan meer dan prima inderdaad, zonder Traction Control bijna een sim
@dsdh: die laat ik bij de snellere auto’ ’s aanstaan… 😔
@dsdh: heb je voor GT sport een PS plus abonnement nodig? Ik ben nooit zo van de online multiplayer dus voor mij is dat abonnement niet interessant, maar sommige spellen hebben het blijkbaar verplicht gesteld
@gulli: Ja dat heb je nodig. Bij 9/10 games om online te kunnen is PS Plus een vereiste

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).