Deze vijf nieuwe auto’s tref je nu in Gran Turismo Sport

Deze vijf nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport
Het is weer smullen met deze nieuwe update.

Gran Turismo Sport heeft zijn maandelijkse update weer gehad. Zoals gebruikelijk brengt de update nieuwe auto’s met zich mee, maar ook nieuwe GT League Events voor de single player, nieuwe scapes en een nieuwe Circuit Experience.

Deze vijf nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport

De nieuwe auto’s zijn weer lekker divers, maar vooral oud spul. De oudste auto van deze update is de Jaguar D-Type uit 1954. Het nieuwste model is de eerste generatie MX-5 als Touring Car. Als je weet dat een NA MX-5 het jongste model is van het rijtje nieuwe auto’s, dan weet je dat je met klassiekers hebt te maken. Check de volledige lijst met nieuwe auto’s hieronder.

 • Honda S800 ’66 (N100)
 • Honda Civic Type R (EK) ’98 (N200)
 • Jaguar D-type ’54 (Gr.X)
 • Mazda Roadster Touring Car (N200)
 • Porsche 911 Turbo (930) ’81 (N300)

Deze vijf nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport
Deze vijf nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport
Deze vijf nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport

De nieuwe single player content omvat twee nieuwe racerondes in de World Hatchback Championship. Dit kampioenschap kun je vinden in de Amateur League. De Nostalgic 1979-serie heeft er eveneens twee races bijgekregen. Deze kun je vinden in de Professional League. Als laatste een update voor de Endurance League. Daar heeft de X2019 Competition Endurance Series er een nieuwe race bijgekregen. De trailer van de nieuwe update kun je hieronder bekijken. De update is gratis te downloaden.

[gv data=”6aKY4yprqzY”][/gv]

Lees ook: Dit is de meest gespeelde racegame op de PlayStation 4

25 reacties

 1. Heb GT6 en 5 helemaal grijs gespeeld, deze kan me alleen niet bekoren.. Op de één of andere manier trekt Assetto Corsa me tegenwoordig veel meer. Gratis DLC met extra auto’s doen ze dan wel weer lekker bij GT..

  • @nino: had ik in het begin ook. Maar genoeg afwisseling en mogelijkheden. Autootjes bestickeren kan je op losgaan, heb al pareltjes van die Porsche langs zien komen…. En een topupdate weer!

   • @brammetjedeb: GT Sport is een pracht van een game. Het online racen zit steengoed in elkaar (toegankelijk, maar toch fair en uitdagend) en de support is uitmuntend. Kan natuurlijk enkel doordat Sony er zelf heel veel geld tegenaan gooit, maar goed, we profiteren daar mooi wel van. Uiteraard is het een totaal andere game dan de oorspronkelijke GT’s, maar in z’n soort onovertroffen (naar mijn mening).

  • @punicaoase: stel jezelf eerst de vraag: hoeveel tijd heb ik er voor ? GT sport is een simcade waarmee je in relatief korte speeltijd een hoop spannende competitie en lol kunt beleven. Heb je echt veel tijd en ook kennis van setups, ga dan voor een pc (met vr) met asseto corsa, project cars 2 of iracing. De nurburgring vind je in al die games wel terug trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *