Deze volautomatische Wolverine-klauwen zijn gruwelijk

Wolverine-klauwen
De meest dodelijke DIY-video die je vandaag zult zien.

De fictieve superheld kan een set klauwen tussen zijn knokkels tevoorschijn toveren door simpelweg wat spieren aan te spannen. Zo’n constructie wist garageknutselaar Colin Furze niet te creëren, maar de manier waarop hij zijn Wolverine-constructie heet gemaakt is waarschijnlijk the next best thing.

Furze maakt gebruik van een persluchttankje in een rugzak, waarmee hij met één druk op de knop in zijn handpalm de genoeg druk genereert om de pneumatische klauwen met grof geweld uit te laten klappen. Ook het intrekken gaat met een flinke snelheid. Gevaarlijk? Absoluut. Wij sneden onszelf al bijna door alleen de video te bekijken. Maar Furze weet er aardig handig mee om te gaan, zoals in onderstaande demonstratievideo is te zien (waarschuwing: gruwelijke beelden van een watermeloenonthoofding).

[gv data=”sdcGek-NoFQ”][/gv]

Hieronder laat Furze zien hoe je deze pneumatische Wolverine-klauwen zelf kan maken. Wel jammer dat hij geen écht Adamantium gebruikt voor de lemmeten. (via TechCrunch)

[gv data=”fVBCFGebqTg”][/gv]

2 reacties

  1. Colin Furze FTW! 130km/u in een mobility scooter, een fluitketel met straalaandrijving en het wereldrecord voor de snelste kinderwagen en nu dit weer… Wat een held.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *