Deze wallpapers zijn met Apple-producten gemaakt

wallpaper
En ze zien er nog gaaf uit ook!

Chinees Nieuwjaar staat voor de deur. Hoewel wij westerlingen er niet bij stilstaan is het een enorm feest aan de andere kant van de wereld. Apple Hong Kong springt hierop in door met een aantal enorm gave wallpapers te komen. Het bedrijft zegt er trots bij dat de plaatjes zijn gemaakt door Apple- en Adobe-producten te gebruiken.

Dat Apple deze actie op touw heeft gezet is niet zo belangrijk. Waar het ons om gaat zijn de geweldige wallpapers die je achtergrond behoorlijk kunnen opfleuren! De Aziatische kunstenaars Victo Ngai, Eszter Chen, Zhou Fan, Ye Hongxing, en Jiang Shan werden aan het werk gezet om iets moois te maken.

De wallpapers zijn gemaakt op de MacBook Pro, de iMac en de iPad Pro in combinatie met de Apple Pencil. Op het gebied van software werd gebruik gemaakt van Procreate for iPad, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator for Mac. In China zullen de kunstwerken in het echt te zijn bij de Apple winkels. Geïnteresseerden kunnen de wallpapers gratis downloaden via de speciale ‘Made in CNY‘ pagina op de Apple Hong Kong website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *