Deze waterfles geeft de kwaliteit van je water aan

Fles
Superhandig als je twijfelt of wel goede kwaliteit water drinkt.

In Nederland hoeven we ons geen zorgen te maken. Uit de kraan komt hier hoge kwaliteit water dat je met een gerust hart kunt drinken. In sommige landen is dit anders en wat als je in de natuur of op openbare plaatsen bent? De Ecomo biedt uitkomst. Deze slimme drinkfles meet de kwaliteit van het water en kan een oordeel geven of het vocht veilig is om te drinken of niet.

Het werkt als volgt: door de fles te schudden geeft een meter aan of je de inhoud kunt drinken: Great, moderate of bad. Tevens beschikt de fles over een weareable die aangeeft wanneer het tijd is om te drinken. Uiteraard staat de Ecomo in verbinding met een app op je smartphone. Hier kun je statistieken aflezen met betrekking tot de hydratatie en je kunt er uitgebreidere analyses raadplegen.

Via Kickstarter probeert Ecomo Inc. geld op te halen. Het streefbedrag bedraagt 50.000 dollar. Met bijna 150.000 opgehaalde dollars is dat doel in elk geval bereikt. De eerste flessen zullen vanaf november worden geleverd aan backers. Een video over het product kun je hieronder bekijken.

[gv data=”G-EmuDdj0wM”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *