Deze zomertrend zorgt voor records en botbreuken [video’s]

Auteur: , Geen reacties
bottle-cap-challenge-dopschoppen

Doe jij mee aan de nieuwste challenge?

Nadat we eerder al de Ice Bucket challenge zagen, de high-five challenge en in Nederland de Habiba challenge is er deze zomer een nieuwe trend: De bottle cap challenge. De uitdaging is om met een zeer precieze trap de dop van een flesje te schoppen. De trend is op 25 juni begonnen toen taekwondo-kampioen Farabi Davletshin zijn filmpje uploadde en de dop van een flesje schopte.

In onderstaand filmpje legt men precies uit hoe deze challenge een rage werd.

Inmiddels waagden allerlei bekende en minder bekende sterren een poging. Zo zie je in onderstaand filmpje de poging van Kendall Jenner, die op Instagram direct viral ging. Ook andere bekende sterren zetten hun beste (karate)beentje voor en gaan viral op social media.

Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen op de regel, Mariah Carey gebruikte haar eigen kwaliteiten om de geest uit de fles te krijgen.

Uiteraard is, net zoals elke challenge, ook deze uitdaging niet zonder risico op schade en/of blessures. De deelnemers in dit filmpje hebben dat ondervonden.

Natuurlijk zijn er veel meer creatieve pogingen en gaat er ook het nodige mis. Voor een mix tussen creativiteit en leedvermaak sluiten we af met deze compilatie.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).