Digitale Gulden is bijna een kwartje waard

Gulden
De munt flirt met een waarde van 0,25 eurocent.

De Nederlandse Gulden zit niet stil. Terwijl er op de achtergrond allerlei ontwikkelingen gaande zijn, stijgt de koers in een rustig tempo. Veel cryptocurrencies kampen met flinke ups en downs, maar de Gulden lijkt zich de laatste weken redelijk stabiel door het slagveld te slaan.

Afgelopen december steeg de waarde van de munt met 170 procent. De Gulden begon het nieuwe jaar met een waarde van ongeveer 0,20 eurocent. Sinds 1 januari is de koers verder gestegen en bereikte de munt vandaag op handelsplatform Nocks een waarde van 0,2498 eurocent. De Nederlandse cryptomunt flirt daarmee met het symbolische kwartje. Op andere platformen passeerde de munt zelfs de 0,25 cent.

De stuiver en het dubbeltje werden al eerder gepasseerd en het kwartje lijkt nu ook bij de meeste markets gehaald te worden. Steeds meer webshops accepteren de digitale munt als betaalmiddel. Eerder deze maand werd bekend dat Yuluma, een bedrijf achter kassasystemen, de Gulden heeft toegevoegd aan het MplusKassa systeem. Bezitters van de Gulden zijn optimistisch en hopen op een tijd dat de munt de waarde heeft bereikt van een rijksdaalder, of zelfs nog meer.

Gulden
Bron: World Coin Index

4 reacties

    • @royaledeluxe: ik heb op 5 cent een 10tje erin gestopt dus inmiddels 50 euro geworden achteraf balen dat ik niet meer erin heb gestoken haha, maar ik ga denk niks meer erbij gooien dit is wel ong het maximale

  1. Komkommer nieuws …
    Kijkende naar de afgelopen 5 weken en de stijgingen die we gezien hebben bij diverse crypto valuta dan is de stijging niets bijzonders.
    Vrijwel alles is omhoog gegaan en we hebben diverse maken 10-20x rendement gezien.
    Niks ten nadele van de NLG want winst is winst maar zo bijzonder is het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *