Ding is de deurbel die we allemaal nodig hebben

ding deurbel
Het fijnste aan Ding is dat de deurbel niet té slim is.

Als het op technologie en smart homes aankomt, wordt er vaak net iets te ver gegaan. Vandaar Ding, een slimme maar toch simpele deurbel. Met alle slimme deurbellen die nu op de markt zijn kan je bijvoorbeeld alleen via een camera praten of kan je inbrekers detecteren. Hartstikke leuk allemaal, maar wie zit erop te wachten? Daarnaast zijn deze smart home gadgets ook nog eens hartstikke duur.

Ding houdt het allemaal wat simpeler en toegankelijker. Ding is een deurbel die er uitziet als elke andere deurbel maar wel een aantal slimme functies heeft. Als iemand op de deurbel drukt, gaat er een speaker in huis af en wordt je gebeld op je smartphone. Vervolgens kan je overal ter wereld dus degene voor je huisdeur te woord staan. Via de app kan je vervolgens instellen wanneer je niet gestoord wilt worden en kan je de geschiedenis van je deurbel bekijken. En dat is het.

Ding is momenteel via de Kickstarter-campagne te koop voor 119 dollar, omgerekend 106 euro. Dit is uiteraard inclusief app en de Ding Chime speaker. Vanaf augustus 2017 verschijnt Ding officieel op de markt, nog even wachten dus. Met nog 26 dagen te gaan heeft de Ding Kickstarter-campagne nog 9.000 dollar nodig om het streefdoel van 50.000 te behalen. Dat moet geen probleem zijn.

[gv data=”DUs4bWzqvH8″][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *