Disney + deelt weer nieuwe releases: hier zijn ze! [video’s]

Auteur: , Geen reacties
disney-+-releases-lizzy-mcguire-pixar-shorts

Hoeveel verrassingen zouden er nog komen voor 12 november?

Op 12 november gaat streamingdienst Disney + officieel live. Het is dus de hoogste tijd om flink veel publiciteit te genereren. De week begon niet best met een trailer van ‘The Mandalorian’ die overschaduwd werd door slecht nieuws voor Star Wars fans.

Inmiddels lijkt men niet bij de pakken neer te zitten en begint men met het delen van previews voor veel meer releases. Opvallend is dat deze niet allemaal in de vorm van video’s of trailers komen. Zo maakte Disney + bekend dat zij aan een vervolg van de hitserie ‘Lizzie McGuire’ werkt. Dit door twee foto’s te delen van Hillary Duff. Op de ene foto staat ze in vrolijk geel gekleurd op de set en op de andere sjouwt ze rond met een Alpaca-knuffel zoals je ziet op de titelafbeelding. (Tekst gaat verder na de foto).

Deze nieuwe serie zet Lizzy neer als een 30-jarige millennial die moet zien te overleven in het drukke New York. In haar dagelijkse strijd wordt ze onderbroken door haar jongere versie die op humoristische wijze verklapt wat ze echt denkt.

Een andere serie ‘One Day at Disney’ is aangekondigd voor 3 december. In deze serie vertellen 52 medewerkers hoe het is om achter de schermen bij het Disney Concern te werken. Deze keer ook geen trailer, maar de aankondiging van een gelijknamig boek, dat $ 50.- moet kosten als gimmick. Meer informatie lees je hier.

Tot slot is er goed nieuws voor de Pixar-fans. Hoewel niet alle Pixar-titels direct te zien zijn komt men wel met liefst 6 nieuwe Pixar-films, zogenoemde Disney Pixar SparkShorts. In deze Shorts vertellen medewerkers van Pixar door middel van vrolijke figuurtjes een persoonlijk verhaal.

Deze maakte Disney + wel bekend in een draad met video’s op Twitter.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).