Disney kapt na Ant-Man and The Wasp met Netflix

Auteur: , Geen reacties
De twee grote kleine superhelden worden de laatste

Het is over en uit met de superheldenpret op Netflix.

Disney komt volgend jaar met haar eigen streamingdienst en dan is het ook gelijk afgelopen voor de gigantische Marvel-producties op Netflix. Volgens de New York Times wordt Ant-Man and The Wasp, de meest recente standalone Marvel-film, de allerlaatste Marvel-film die op Netflix te zien zal zijn.

Disneyflix, zoals de nog geheimzinnige streamingdienst van Disney nu nog genoemd wordt, gaat zoals verwacht alle Marvel-content op hun platform streamen. Tot dusver werden sommige Marvel-films op Netflix gezet (vaak in specifieke regionen) terwijl andere toppers uitbleven. Ant-Man and The Wasp (check hier het reviewoverzicht) wordt de laatste van de superheldengigant die op Netflix te zien is, al is nog niet bekend hoe lang en wanneer.

Overigens blijven de vele Netflix Originals omtrent het Marvel-universum wel gewoon van de streamingpionier. Shows zoals Jessica Jones, The Punisher, Daredevil en Luke Cage kun je dus blijven checken via Netflix maar of je daar gelukkig van wordt is een tweede…

Om het gehele rechten-rommeltje nog ingewikkelder te maken, zal Lucasfilm haar Star Wars-films ook via Disneyflix beschikbaar maken, al zal de originele trilogie vanwege een andere deal voorlopig nog niet op Disney’s nieuwe platform verschijnen. Netflix spartelt ondertussen hard door en wil voor geen goud afstand doen van de sci-fi-reeks.

Ondertussen slurpte Disney ook 21st Century Fox (X-Men en Avatar) op, wat de handelspositie van de van origine animatiefilm-gigant nog sterker maakt.

Foto @MarvelStudiosEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).