Disney-kraker Mulan gaat een knaller worden [trailer]

Auteur: , 4 Reacties
Disney-kraker Mulan gaat een knaller worden [trailer]

Deze film wil je toch zien?

Volgend jaar brengt Disney een sprookje tot leven. Mulan komt als live-action film naar de bioscoop. De bioscoop? Ja, dat lees je goed. Om deze nieuwe film te zien moet je een bezoekje aan het witte doek brengen. Een directe release naar Disney+ zit er niet in.

Als we de eerste vrijgegeven trailer van Mulan mogen geloven dan is de film ook een bioscoopbezoekje waard. Prachtige beelden afgewisseld met mooie kleuren en omgevingen lijken het kenmerk van Mulan te worden.

Het Disney-sprookje is gebaseerd op de Chinese legende. Een jonge prinses (gespeeld door Yifei Liu in de film) doet zich voor als een mannelijke soldaat in plaats van haar vader en neemt deel aan de strijd voor haar volk. Het verhaal speelt zich af gedurende de Han-dynastie in China. Het is haar enige kans om haar vader te redden van het onheil. De slechterik in dit verhaal is een mysterieuze man bekend als Xian Lang. De acteur Gong Li speelt de rol van Lang in Mulan.

De film verschijnt 27 maart 2020 in de bioscoop. De trailer kun je hieronder bekijken.4 reacties

Kijk eens aan…

Voor de verandering een live-action verfilming van een animatiefilm, dat wél goed zal lijken
Natuurlijk komt deze wel naar Disney plus, alleen duurt dat nog een jaartje.
@dutchdriftking: uiteraard, daarom staat ook in de tekst ‘Een directe release naar Disney+ zit er niet in.’ Uiteindelijk komt ‘ie gewoon naar Disney plus idd
@rubenpriest: overheen gelezen, het is nog vroeg :P. Is er eigenlijk een reden waarom jullie de artikelen van top 10 downloads niet meer delen? Hier zaten vaak best leuke kijktips tussen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).