‘Disney+ krijgt ruigere content voor volwassenen’

'Disney+ krijgt ruigere content voor volwassenen'

Spreekt Disney+ een groter publiek aan door meer ruige content naar de streamingdienst te brengen?

Disney+ is op dit moment een prima plek voor Disney, Star Wars, Marvel en National Geographic fans. Ook kinderen kunnen er prima terecht dankzij de gigantische Disney bibliotheek. Als algemene kijker heeft Disney+ misschien niet genoeg te bieden om je over te halen.

Vermoedelijk werkt de Amerikaanse streamingdienst aan een uitbreiding om ook deze kijker aan te trekken. Er klinken geluid dat Disney+ een speciale sectie krijgt voor ruigere content, gericht op volwassenen. Het gaat hier bijvoorbeeld om films en series met een R-rating in Amerika.

In deze volwassen sectie van Disney+ komt in ieder geval content van MGM en Fox, aldus Bill Hunt en Grace Randolph. Gebruikers van Disney+ moeten altijd een pincode invoeren om deze sectie te kunnen ontgrendelen zodat kinderen niet zomaar toegang krijgen. Zo blijft Disney+ kindvriendelijk zonder een aparte Kids-sectie te lanceren. Iets dat we bijvoorbeeld wel kennen van Netflix.

Met meer ruige films en series is Disney+ een stuk aantrekkelijker voor kijkers die geen belang hebben bij de huidige Disney, Star Wars, Marvel en National Geographic content. Met deze step kun je films als Die Hard, Alien, Predator, en Planet of the Apes verwachten op Disney+. Klinkt goed, toch?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *