Disney melkt Star Wars uit: derde spin-off aangekondigd

star wars spin-off
Stiekem wisten we dit natuurlijk al toen Disney in 2012 Lucasfilm overnam.

Tijdens een conferentie in New York heeft Bob Igor, de CEO van Disney, officieel bekend gemaakt dat er een derde spin-off van de Star Wars-films voor 2020 gepland staat. Een nog onbekende schrijver zou inmiddels al bezig zijn met het schrijven van het script. Eind dit jaar komt de eerste spin-off uit, genaamd Rogue One: A Star Wars Story. In 2018 staat vervolgens een tweede spin-off gepland.

De eerste spin-off, Rogue One, vertelt het verhaal over de inspanning van de Rebel Alliance om de plannen van de Death Star te stelen en vindt plaats tussen Revenge of the Sith en A New Hope. De tweede spin-off, die nog geen titel heeft, gaat mogelijk over een jongere Han Solo en Chewbacca. Nu is er dus ook een derde spin-off aangekondigd. Volgens vele gerucht is deze film gecentreerd rondom de intergalactische premiejager Boba Fett.

Ook na al deze films zou Disney nog plannen hebben voor vervolgdelen van de Star Wars-franchise. Nieuwe Star Wars-film zijn natuurlijk altijd iets om naar uit te kijken. Maar met zoveel releases komende jaren, begint de legendarische saga misschien toch wat aan charme te verliezen. Bekijk de trailer van de eerste spin-off Rogue One hieronder, de film is vanaf 14 december in de bioscoop is te zien.

[gv data=”frdj1zb9sMY”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *