Disney + officieel: grootste aanbod in Nederland [video]

disney-plus-live
In dit overzicht zie je (bijna) alle titels die je bij de start kunt kijken.

Wij waren al het enige land buiten Noord-Amerika waar je in de preview-periode van Dinsney + kon genieten. Vanaf vandaag gaat het volledige aanbod live en betaal je € 6,99 per maand abonnementskosten. Wie dacht dat we daarmee door de primeurs heen waren werd gisteren al verrast, toen bleek dat er een heuse blockbuster aan de line-up was toegevoegd.

Nu blijkt dat we in Nederland nog een primeur hebben. The Verge weet namelijk te melden dat er in Amerika nog een aantal producenten is dat de uitzendrechten van kaskrakers voor Noord Amerika heeft bedongen. Deze titels mag Dinsney + nog niet in Noord Amerika aanbieden, maar al wel in Europa. Waar we normaal gesproken, zoals bij Netflix, dus minder aanbod krijgen dan de Engelstalige landen heeft Disney + ons weer verrast. Wij kunnen namelijk al genieten van Iron Man 2 en Spider-Man: Homecoming. In Amerika moet over deze rechten nog onderhandeld worden. Of deze films nu al in de Nederlandse catalogus zijn opgenomen kon ik nog niet verifiëren.

Daarnaast heeft Disney + bevestigd dat je inderdaad alle titels kunt downloaden en kunt kijken waar en wanneer je wilt. Ook heeft men nu voor nieuwe abonnees een introductie-aanbieding waarbij je 7 dagen gratis kunt kijken en daarna pas aan een abonnement vastzit. Dit is een handige tip voor mensen die hun proefabonnement tijdig beëindigd hebben.

Hoewel het uitgebreide aanbod dagelijks wordt aangevuld probeert men steeds overzichten te maken van het volledig aanbod. Dit zijn de meest recente:

[gv data=”zdkIDhw7Zik”][/gv]

Deze YouTuber probeert zelfs de content voor volgend jaar al in te schatten.

[gv data=”SAgYMdfDuLM”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *