Disney Plus, Apple TV Plus en Netflix smijten met [trailers]

trailers-netflix-disney+-apple-tv-+
De strijd om de streamer is inmiddels losgebarsten. Kijk en geniet.

We konden vorige week al melden dat Netflix haast dagelijks nieuwe trailers vrijgeeft om de streamer te winnen lijken de (toekomstige) concurrenten ook het ene voorproefje na het andere online te zetten. Wij kozen van de streamingsdiensten van Netflix, Disney en Apple bijzondere trailers en clips. Ben jij er klaar voor?

Apple TV +
Zoals we eerder deze week konden melden is Apple TV + stiekem al (een beetje) van start gegaan. Een goede trailer kan dan niet achterblijven. Die kwam eerder vanochtend met For All Mankind.

[gv data=”N3RjayAF0b4″][/gv]

Vanaf 1 november is deze blik achter de schermen bij de NASA en alle betrokkenen te zien voor abonnees.

Ook van de nieuwe productie “Servant” is een clip vrijgegeven.

[gv data=”yVOB045BZDs”][/gv]

Disney TV Plus
Ook Disney TV, dat in Nederland al in preview-versie te zien is, maakt zich op voor de lancering van haar streamingdienst. De trailer van “We’re all connected” biedt een indrukwekkend voorproefje.

[gv data=”aFM9clctbX4″][/gv]

Ook de nieuwe prestigieuze musicalshow “Encore” is veelbelovend. In deze show wordt de cast van een High School Musical bij elkaar gebracht om nog één keer een reünie-optreden te verzorgen. Dit levert meer spanning en drama op dan gedacht. Het resultaat zie je vanaf november, maar met de trailer kom je alvast in de stemming.

[gv data=”1Expe7hf6MU”][/gv]

Netflix Nederland
Tot slot is Netflix nog steeds doende om eindeloos veel thrillers te brengen. Zo lanceerde zij eerder vandaag de tweede trailer van de film The Irishman, waar met hooggespannen verwachtingen naar uitgekeken wordt.

[gv data=”CqcrOKkPIFI”][/gv]

We sluiten het traileroverzicht af met de allernieuwste trailer voor de Nederlandse comedyserie “Toon”, die eerder vanmiddag werd vrijgegeven.

[gv data=”MnrsKZAKY_E”][/gv]

Heb je zin om gelijk verder te kijken? Dan kun je natuurlijk jouw hart ophalen met het leukste dat in september al te zien is op Netflix. Uiteraard kan je ook kiezen voor de klassiekers die nu al op Disney + te zien zijn.

Nog geen reacties

 1. Apple: Interresant, Maar nog niet veel, En Apple…
  Disney: Kom op, je hebt veel meer. Doe er een gratis nieuwe film cadeau bij.. (Frozen 2 straks?) Gegarandeerd dat ze dan in de tientallen miljoenen gaan oplopen.
  Netflix: Bijna te veel (originele) nieuwe content.

  Als die andere 2 willen concurreren (wat mij betreft) Mogen ze er wel een goed schepje boven op doen.
  Beide hebben meer dan genoeg kapitaal, en Beide lopen niet bepaald een risico om verlies te gaan draaien..
  Best beschamend eigenlijk dat ze nu in eerste instantie om de prijs concurreren. Ik dacht dat ze “Premium” waren? 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *