Display-grootte Galaxy S9 en S9+ bekend

Auteur: , Geen reacties
Mooie super amoleds!

Dat en concrete informatie over de hoeveelheid (werk)geheugen.

We moeten nog bijna precies een maand wachten voordat de Samsung Galaxy S9-serie onthuld wordt, maar ondertussen lekker de specs langzaam uit. Het is in elk geval duidelijk: Samsung gaat niet voor een revolutionair nieuw design, want de S9 en S9+ krijgen exact dezelfde afmetingen als de S8-reeks.

Dat meldt VentureBeat op basis van de onderstaande gelekte afbeelding. De Galaxy S9 zal uitgerust worden met een Super Amoled 5,8 inch display en de Galaxy S9+ krijgt een stevig scherm van 6,2 inch. Verder krijgen beide toestellen een ‘ouderwets’ randloos design met dedicated Bixby-knop.

Strak doch herkenbaar design met dezelfde afmetingen

De toestellen zullen uitgerust worden met een Qualcomm Snapdragon 845 (in de Verenigde Staten en China) en in de rest van de wereld krijgen de vlaggenschepen van de Zuid-Koreaanse smartphonegigant een Exynos 9810 van de producent zelf. Het grootste verschil tussen de broertjes, de S9 en S9+, zit hem overigens in de configuratie van het (werk)geheugen. De standaard S9 krijgt namelijk (slechts) 4GB werkgeheugen en 64GB interne opslag, terwijl de S9+ 6GB RAM krijgt met 128GB interne opslag.

Meer lezen over Samsung’s aankomende high-end toestellen? In dit artikel beschrijven we onder andere de specificaties van de camera. Ook lijken er al bewegende beelden van de Galaxy S9 in omloop te zijn. Tot slot lees je in dit artikel alles over de batterijen van de aankomende toestellen.

Foto via: VentureBeatEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).