DISPLIO: klein e-inkt scherm houdt je constant op de hoogte

DISPLO
Of je nu het weerbericht of je twitter-berichten wilt checken, soms is het handig om permanent een scherm naast je te hebben staan die deze info weergeeft, zodat je telefoon in je broekzak kan blijven.

De DISPLIO is maar een paar centimeter hoog, maar volgens de makers precies groot genoeg om belangrijke info op te weergeven. Je kunt zelf instellen wat het e-inkt display moet weergeven, waarna je hem in je woonkamer of op je bureau kunt zetten, zodat je constant op de hoogte kunt blijven van de websites/het nieuws dat jij belangrijk vindt.

Displo

Niet afleidend
Het is mogelijk om via een alarm gealarmeerd te worden, maar juist omdat het scherm dankzij het e-inkt zo subtiel is, benadrukt de maker dat het totaal niet afleidend is. Zo kunnen bedrijven informatie van de beurs erop laten verschijnen, en om de zoveel tijd er even een blik op werpen.

Er zitten geen knoppen op de DISPLIO, dus kun je tussen widgets schakelen door het scherm te kantelen. Omdat het hier om een e-inkt scherm gaat, zul je hem niet vaak op hoeven te laden, maar hoe lang hij precies meegaat is niet bekend. Je kunt je eigen DISPLIO bestellen op de Kickstarterpagina van de gadget, waar ze te koop zijn voor 67 euro.

Eén reactie

  1. Geinig en inderdaad wel handig “voor erbij”. Op je werk naast je computerscherm, ik kan mij er iets bij voorstellen. Alleen vind ik de prijs wel héél erg hoog voor zo weinig functionaliteit. Dus nee dank u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *