Dit 256 GB microSD-kaartje maakt iPhone-bezitters jaloers

Dit 256 GB microSD-kaartje maakt iPhone-bezitters jaloers
Als je de opslagruimte van je smartphone wilt vergroten, kan je natuurlijk gaan voor het 200GB microSD-kaartje van SanDisk. Niet genoeg? Geen probleem, want Samsung komt nu met een SD-kaartje van 256GB.

De SD-kaart van Samsung maakt gebruik van de zogenaamde V-NAND technologie, waardoor ‘ie enorm snel gegevens kan wegschrijven of lezen tot zo’n 95MB per seconde. Ietsje sneller dus dan het 200GB-kaartje van SanDisk. Wanneer je hebt besloten om je smartphone uit te breiden met dit kaartje, kan je 12 uur aan 4K-video beelden kwijt op je toestel. Full HD-video’s zijn goed voor 33 uur en HD-video’s voor 46 uur. Je kan er dus vrolijk op los filmen met je telefoon. Volgens Samsung kan je zo’n 55.000 foto’s of meer dan 23.000 MP3’s kwijt op je toestel .

Gebruikers die het kaartje aanschaffen, krijgen er meteen tien jaar garantie op. Ook is het kaartje water- en temperatuur-bestendig. Vanaf volgende maand is het SD-kaartje te koop. De adviesprijs is 249 euro. De microSD kaart van SanDisk is een stuk goedkoper en is voor ongeveer 90 euro te bestellen bij diverse Nederlandse webshops.

Nog geen reacties

 1. Ik heb meer als genoeg aan m’n 16GB Aifoon 5. Ik heb er een enorme berg foto’s inzitten en de foon zit pas voor 3/4 vol. Voller wordt ie ook echt niet want…

  …het it comes…

  …wait for it…

  …ik ruim af en toe op! Ja echt. Het bestaat.
  Ik kopieer en/of verplaats foto’s en video’s af en toe naar m’n PC en op deze manier heb ik altijd plek zat.

  Het is allemaal niet zo moeilijk.

  • @fijnkonijn: nou heb ik zelf 3 maal 16 gb gehad en ben nu overgestapt naar 32. voor een puper is de 32 toch wel handig, met apps enzo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *