Dit Apple-product krijgt een upgrade in Q1 2019

Komen er nieuwe AirPods aan?
Er komen nieuwe AirPods aan, maar ze zijn niet zo nieuwe als je zou hopen.

Apple vernieuwt zijn accessoires doorgaans eens in de zoveel jaar en in 2019 zijn de AirPods aan de beurt. In het eerste kwartaal van 2019 staat er een upgrade klaar en in 2020 volgt er een grondig redesign, zo meldt 9to5Mac. Analist Ming-Chi Kuo verwacht dat de vraag naar bluetooth-earphones alleen maar toe zal nemen, dus in dat opzicht zit Apple goed.

Er gaan al sinds de zomer geruchten over nieuwe AirPods, maar de afgelopen maanden zagen we geen tastbaar product. De nieuwe variant zou draadloos op te laden zijn, maar het is nog niet bekend wat er verder voor wijzigingen aan gaan komen. Volgens Kuo zouden de bluetooth-specs verbeterd worden en krijgt de case een vernieuwd scharnier.

Wellicht interessanter: er zou in 2019 ook een uitgebreider model aankomen die waterdicht is en over noise cancelling beschikt. Dat is een upgrade waar Apple ongetwijfeld mee gaat scoren, want de huidige AirPods laten nogal wat omgevingsgeluid door.

11 reacties

 1. Airpods, dat zijn toch die overgeprijsde harde plastic geluidsdoppen die je oor beschadigen!
  “vernieuwd scharnier” haha Apple gebruikte toch de beste materialen en de beste designers , of zijn daar de afgelopen jaar een geweldige innovatie slag mee behaald?
  Bleutooth is nogmaals geen hifi kwaliteit ,en veroorzaakt ook lipsync problemen met bewegend beeld.

     • @turbobrick: nee die earbud modelletjes zien er lekker uit. Grote zwarte proppen in je oren ? En bijna zelfde prijs bij de weg.

      Vooralsnog zie ik hoopies jeugd met airpods lopen … dus met dat “misser” gehalte valt ut ook wel mee.

      Niet iedereen heeft dezelfde smaak … probeer de jouwe niet zo op te dringen want jij en je fandroid vriendjes hier gillen het hardst maar wanneer ik airpods zo in het wild zie … valt het allemaal wel mee

     • @turbobrick: de reviews van de airpods waren over het algemaan prima en verrassend. Tuurlijk zijn er nieuwere en betere technieken inmiddels. De nieuwe airpods zullen daar weer overheen gaan waarschijnlijk.

      Waarop trap je keer op keer in dezelfde val ? Zo gaat het altijd … maar relativeren en nadenken ho maar

     • @dgh74: je lult …toen ze uitkwamen was de audio quality niet bijzonder en werden vergeleken met de standaard earbuds met draad van Apple. Prima als pack-in maar meer ook niet.
      Dus niet doen alsof het de shit was toen. Dat was het niet qua features, niet qua sound en zeker niet qua looks.

     • @turbobrick: das dus niet waar … ze werden als beter dan de normale beschreven over het algemeen … en verrassend goed.

      Je hoort mij niet zeggen dat een audiofiel airpods moet kopen. Absoluut niet zelfs. Maar voor tientallen zo niet honderden miljoenen mensen is het geluid prima (incl mijzelf ).

      En ja … zoals ik zelf ook al relativeerde ( ik kan dat wel namelijk ) zijn er inmiddels betere en goedkopere oplossingen op de markt.

      Maar goed … ik heb alweer teveel getyped. Heeft toch geen zin hier met het handjevol kinders van fandroids.

     • @dgh74: Toevallig heb ik een setje AirPods gekocht van de week. Mijn EarPods waren (wéér) kapot gegaan. Telkens was het te relateren aan mijn motoriek en het feit dat ik weer ergens achter bleef hangen ;-).

      Ze zijn gewoon prima. Niet bijzonder, zeker niet het geld waard. Dat allereerst. Gelukkig een goede deal kunnen doen bij de Vodafone store. De geluidskwaliteit is niet WOW, maar gewoon prima. Gewoon wat je verwacht van zo’n setje. Iets beter dan de EarPods.

      Wat wel een dingetje is, is het pairen. Van de zomer heb ik een koptelefoon uitgezocht. Alles uitgeprobeerd: van de Bose QC serie, Bowers & Wilkins, Beats, B&O Beo nog wat en de Sony WH1000MX2. Ik wilde de best klinkende draadloze ANC headphone en dat was de Sony. Geluid is echt indrukwekkend voor deze categorie. Ja, non-ANC met een draadje zijn beter voor aduiofielen, maar dat was niet wat ik zocht.

      Het enige nadeel is het pairen: dat is een drama. Het duurt lang, als het al lukt. Zowel met de computer (mac en windows), telefoon (Sony en iPhone) en tablet is het niet briljant.

      Met die zwaar overpriced rommel van het mees arrogante bedrijf ter wereld werkt het tenminste: je klinkt het doosje open, je krijgt direct de informatie te zijn en kan pairen. In 3 seconden gedaan. Zelfde als met de Beats. Ongetwijfeld niet het beste wat je kan krijgen, maar het werkt goed met elkaar samen en je bent nooit aan het klooien.

      Maar ja, als je dat zegt ben je een fanboy, tegenwoord 😉

     • @dgh74: ja, paar jaar terug zag je de jeugd ook rondlopen met die beats koptelefoons. En die klonken echt geweldig joh! ?

      Jij verward populariteit wel vaker met kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *