Dit boek vernietigt zichzelf na 24 uur

Zelfvernietigend-Boek
Vind je het lezen van een echt boek tegenwoordig maar een saaie bedoening? Probeer dan dit exemplaar eens, die je binnen 24 uit moet lezen, omdat het zichzelf daarna onleesbaar maakt.

Schrijver James Patterson geeft als ludieke publiciteitsstunt duizend e-book-exemplaren van zijn nieuwe boek Private Vegas weg, al zit er wel een ‘maar’ aan verbonden. Deze e-books zijn maar 24 uur leesbaar, waarna de tekst automatisch van de pagina’s verdwijnt. Het wordt echter pas echt interessant als we de fysieke versie van dit boek bekijken, waar slechts één exemplaar van wordt gemaakt.

Fysiek exemplaar
Dit ontploffende boek kost 294.038 dollar, maar dan krijg je er wel een eigen bomb squad bij, en ben je er zeker van dat je dit boek nooit zult vergeten, ongeacht of het verhaal nu interessant is of niet. Als het constant aftellende digitale klokje je niet enorm nerveus maakt, kun je hier kijken of je nog een gratis exemplaar kunt bemachtigen.

Via de website is het ook mogelijk om andere lezers te volgen, om te zien hoe ver zij kwamen voordat het boek onleesbaar werd. Als je een vriend of vriendin hebt die ernstige concentratieproblemen heeft, dan weet je nu in ieder geval wat je hem kunt geven.

[gv data=”g5L32xmK9bc”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *