Dit brengt de Netflix docu over Taylor Swift

De zangeres geeft een kijkje achter de schermen in een eigen documentaire.

Naast het produceren van eigen films en series maakt Netflix ook documentaires. Zangeres Taylor Swift heeft via de Amerikaanse streamingdienst zo’n documentaire gekregen. De docu geeft een exclusief kijkje achter de schermen en laat zien hoe Swift als persoon is.

Taylor Swift kennen de meeste mensen als succesvolle zangeres, maar ze heeft recent een lastigere periode doorgemaakt. Dit en meer is uitgebreid te zien in de documentaire die Miss Americana heet.

Op het YouTube-kanaal van Swift is vandaag de trailer verschenen van de Netflix-documentaire. De streamingdienst brengt de docu uiteraard uit op het eigen platform, maar Miss Americana zal ook te zien zijn in geselecteerde Amerikaanse bioscopen.

De documentaire is geregisseerd door  Lana Wilson en is deze week op het Sundance Film Festival voor het eerst te zien. Miss Americana verschijnt 31 januari op Netflix, je kunt de trailer hieronder bekijken.

Eén reactie

  1. Een hele film over hoe een bevoorrecht makeup meisje, dat aardig kan zingen en er op geilt om in de aandacht te staan, over haar gevoelens praat. Nog meer ik, ik, ik. Aan de ene kant je imago uitbuiten, maar aan de andere kant zeiken dat er ook nadelen kleven aan het leven van dat imago; een imago waarbij er maar ruimte is voor een paar mensen in de USA die het zo kunnen uitbuiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *