Dit bureau is tegelijkertijd een behuizing

Enorme computerkast vermomt als weinig elegant bureau
Een computerbureau waar je geen computer op, onder of naast hoeft te zetten. Vinden we dit een uitkomst?

De Taiwanese computerbehuizingfabrikant Lian-Li heeft de DK-01X en DK-02X aangekondigd. Twee behuizingsbureau van 80,5 tot 83,5 cm hoog van een kilootje of 37, gemaakt van aluminium met bovenop een glazen plaat. Op het eerste oog geen bijzondere of enorm esthetisch gevormde tafels, met een toetsenbordla waar niemand op zit te wachten. Maar het gaat hier om het binnenwerk. Dat is namelijk een volwaardige pc-behuizing.

De DK-01X is 90 cm breed en 60 cm diep. Onder de glazen plaat is ruimte voor een moederbord (Micro-ATX, ATX en HPTX) en ruimte voor tien harde schijven dan wel SSD’s. De VGA- en PGU-lengte bedraagt 40 centimeter en er zijn 4 USB 3.0-aansluitingen in verwerkt, evenals een HD audio-uitgang en ruimte voor een optische drive. De boel wordt gekoeld door een zevental fans (120mm). Drie aan de rechterkant, drie aan de linkerkant en nog één aan de achterzijde, afgeschermd door een stoffilter.

Lian Li DK-01X en DK-02X

De DK-02X heeft ruimte voor een extra pc-systeem en is 125 cm breed en weegt 8 kg zwaarder. De tafels beginnen bij €724, exclusief pc-componenten.

[gv data=”hdM2jP29tAc”][/gv]

[lg_folder folder=”Lian-Li/DK_01X/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Dit is serieus de gemiddelde bureaumaat in de far east. Ik weet nog bij mijn oude werkgever dat als we Aziaten op bezoek kregen ze hun ogen uit te kop keken…. “WOW joe have big desks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *