Dit deed Bitcoin de afgelopen weken

Auteur: , Geen reacties
Dit deed Bitcoin de afgelopen weken

Hoe verloopt de koers?

In de mainstream media is het stilletjes omtrent Bitcoin. De cryptomunt heeft dan ook geen baanbrekende wijzigen ondergaan. De koers is de afgelopen periode redelijk stabiel geweest. Langzaam maar zeker krabbelt de digitale munt weer omhoog.

De voorlopige piek van 2018 werd op 20 februari gehaald op Coindesk met een prijs van 11.228 dollar. Handelaren (en ongetwijfeld paniekvogels) zagen dit als een uitgelezen kans om de Bitcoins te verkopen. Een dalende trend volgde die tot wel vijf dagen aanhield. Op 25 februari werd een bodem bereikt met een prijs van 9.385 dollar.

Sinds die 25ste van februari gaat de koers weer langzaam omhoog. Een trend die nu bijna onafgebroken gaande is. Af en toe pakt Bitcoin een dipje als er een nieuwe piek is bereikt, maar dit heeft mogelijk met de verkopen te maken. Vrijwel daarna gaat de stijging weer door. Overigens in een veel rustiger tempo in vergelijking met het najaar van 2017.

Haastige spoed is zelden goed? Op het moment van schrijven staat de Bitcoin op een waarde van zo’n 11.000 dollar.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).