Dit. Dit is de beste smartphone ooit [video]

Het ultieme telefoontje
Pak de beste features van telefoons als de Samsung Galaxy S4, HTC One, Sony Xperia Z en, vooruit, de Apple iPhone 5 en mieter ze in een blender. Gooi dit telefoonsausje in een smartphonevorm en tadáá, je hebt de beste telefoon ter wereld. Dat is althans wat de makers van deze video voor ogen hadden.

T3’s zoektocht naar de Ultieme Smartphone leidde tot hun eigen digitale creatie, waarbij de speakers van de HTC One werden gecombineerd met het scherm van de Samsung Galaxy S4 en het aluminium van de iPhone 5, om te worden aangevuld met Nokia’s 41MP PureView camera en de waterbestendigheid van Sony’s Xperia Z.

Oh, en kun je niet kussen tussen iOS 7 en Android 4.2? Geen nood. Dit device draait allebei. Een andere noviteit is het lasertoetsenbord dat op elke ondergrond geprojecteerd kan worden. Bye bye, kleine toetsjes.

Helaas zal het nooit meer worden dan onderstaand filmpje…

[gv data=”h0VpAB9MjZQ”][/gv]

Nog geen reacties

 1. Wat dachten jullie van deze nieuwe über Phone?

  Canonical (de makers van het open Linux-besturingssysteem Ubuntu) wil een super smartphone uit gaan brengen die zelfs de gemiddelde PC overbodig zou kunnen maken.

  De Edge zal een Dual boot van zowel Android als Ubuntu mobile OS gaan draaien. Dit is de eerste smartphone met wee mobiele besturingssystemen. Als je daarnaast de telefoon via een connector aansluit op een beeldscherm, zal hij bovendien als volledige Ubuntu-pc functioneren! Je hebt dus naast een supersnelle smartphone meteen je eigen mini PC op zak.

  Canonicals Edge zal worden voorzien van de snelste Quad Core prosessor, maarliefst 4GB ram intern geheugen, 128GB aan interne opslagcapaciteit en een 4,5 inch, super sterk saffier glas scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Daarnaast bevat hij een 8-megapixel-camera en een 2-megapixel-frontcamera. De Ubuntu Edge wordt ook uitgerust met Dual-LTE 4G-antenne’s. Zo kun je dus bijna overal ter wereld via een 4G-abonnement gebruik maken van supersnel mobiel internet.

  Canonical heeft een crowd funding campagne opgezet en hoopt binnen dertig dagen een bedrag van 32 miljoen dollar op te halen om het project te financieren.

  Voor meer informatie zie: http://igg.me/at/ubuntuedge/x/4139446

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *