Dit doet Pokémon Go tegen valsspelers

Auteur: , 1 Reactie
Dit doet Pokémon Go tegen valsspelers

Het wordt valsspelers nog lastiger gemaakt.

Er zijn vrijwel altijd mensen die proberen het systeem van een spel te verslaan door vals te spelen. Vooral bij populaire en verslavende spelletjes, zoals Pokémon Go, komt het vaak voor.

Ontwikkelaar Niantic heeft vanaf dag een al geprobeerd het valsspelers extra moeilijker te maken. Helaas vonden deze hackers en cheaters weer een andere manier en zo bleef Niantic aan de gang.

Deze keer heeft Niantic een vervelende verassing voor gebruikers die valsspelen, zoals te lezen is op Reddit. Ze worden niet verbannen en ze kunnen nog steeds het spel spelen en hun Pokémon gebruiken, maar deze Pokémon zullen misschien net anders reageren dan je zou willen. Hoe dat precies is, weten we nog niet.

Daarnaast zal er door illegaal verkregen Pokémon een streep gezet worden, zodat het duidelijk is dat de Pokémon daar niet op z’n plaats is.

Niet elke gebruiker speelt vals op dezelfde manier. Sommige proberen de Pokémon wel op een normale manier te vangen. Maar soms willen gebruikers zeldzamere Pokémon, die je dus niet zomaar even kan vangen. Ze maken dan gebruik van cheaters en hacks. En Niantic Labs weet wie je bent tot op een zekere hoogt en wat je doet in het spel.

Niantic probeert met deze maatregel ervoor te zorgen dat het spel ook leuk blijft voor spelers die geen gebruik maken van hacks en cheats en hard werken om Pokémon te vangen.

De nieuwe anti-cheat feature komt na de nieuwste Pokémon Go update. (Via Slashgear)1 reactie

Heb nooit het doel begrepen van cheaten op Pokémon Go. Hopelijk dat het nu een beetje minder wordt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).