Dit duo wist het snelst 1 miljoen volgers op Insta te krijgen

Auteur: , Geen reacties
Dit duo wist het snelst 1 miljoen volgers op Insta te krijgen

Een nieuw record.

Het was online dringen op Instagram eergisteren. Dinsdag lanceerden Prins Harry en Meghan Markle een officieel Instagram-account genaamd sussexroyal. Dat bleeft niet onopgemerkt, sterker nog, de twee hebben onbedoeld een Guinness World Record te pakken.

Niet eerder wist een nieuw account zo snel zoveel volgers te krijgen. In een tijdbestek van 5 uur en 45 minuten was het Insta-account goed voor een miljoen volgers. We zijn nu zo’n 48 uur verder en het account telt inmiddels meer dan drie mljoen volgers.

De lancering van het account ging met horten en stoten. Omdat Instagram zoveel verzoeken moest verwerken op het account van prins Harry en Meghan ging er technisch iets mis. Gebruikers die op ‘volgen’ klikken kregen tijdelijk niets te zien. Er waren simpelweg teveel mensen die tegelijkertijd het account wilden volgen.

Het vorige record voor de snelste volgers op een nieuw account op Instagram was in handen van K-Pop ster Kang Daniel. Hij wist binnen 11 uur en 36 minuten een miljoen volgers aan zich te binden op het sociale platform. De huidige nummer drie is paus Francis. De paus wist in 2016 in een tijd van 12 uur een miljoen volgers te krijgen op zijn toen nog nieuw account. In het verleden had Markle, toen nog actrice, persoonlijke accounts op sociale media. Meer dan een jaar geleden werden deze accounts verwijderd.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).