Dit ei is populairder dan Kylie Jenner op het internet

Auteur: , 6 Reacties
Dit ei is populairder dan Kylie Jenner op het internet

Alle lof voor het ei!

In 2018 wist Kylie Jenner een deftig wereldrecord te vestigen. Haar foto op Instagram van haar dochter wist de meeste likes ooit binnen te vissen op social media. De foto kreeg destijds 15 miljoen likes en wist het record van Beyoncé te verbreken, die voorheen met 11 miljoen likes de titel in handen had.

Er is een troonopvolger en dat in vorm van een ei. Een ludiek Instagram-account had maar één missie. Met de meest inspiratieloze foto en beschrijving ooit het record van Jenner afpakken. En dat is ruimschoots gelukt. De foto van het ei telt inmiddels meer dan 26 miljoen likes. Een bizar aantal. De foto van Jenner telt vandaag de dag 18 miljoen likes.

Gelukkig kan de realityster wel lachen om alle commotie. Ze plaatste een video op Instagram, waar ze een ei ‘bakt’ op het warme asfalt in Californië. De miljoenen likes laten goed zien hoe Instagram nog steeds groeiende is. Wat is de volgende stap? 30 of misschien wel 40 miljoen likes voor een geschilde aardappel?

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on6 reacties

Dat is ook niet zo vreemd want het is inteligenter en kan meer.
@healey: Ik zou zeggen doe haar het eens na, met enkel mooi zijn geld verdienen.
Geniaal!! en tegelijkertijd het bewijs hoe verrot deze wereld is haha.
@herbert: Het is enkel en alleen het bewijs dat deze wereld vooral om oppervlakkigheid draait. Ze verdient geld met oppervlakkigheid.
@jochempie: Dus vooral verrot!
@healey: *intelligenter
Grappig, dat Kylie de naam heeft, maar dat ei een grotere jenner blijkt te zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).