Dit filmpje van een kat die een deur opent gaat viral

Dit filmpje van een kat die een deur opent gaat viral
Welkom op het internet.

We leven in een wondere wereld. Een wereld waar je met een onschuldig filmpje miljoenen mensen kunt bereiken. Een goed voorbeeld is deze recente video van twee dagen geleden. Het grappige filmpje werd onschuldig geupload op Twitter, maar heeft inmiddels 2,68 miljoen weergaven. Hoe dan?!

De video, die circa 20 seconden duurt, laat zien hoe een kat in staat is om zelf een deur te openen. Dat miljoenen mensen hier naar kijken laat nog eens zien dat we onze vrije tijd (of de baas z’n tijd) nog steeds graag besteden aan de grootst mogelijke onzin. Of je nu uit Nederland, de VS of Azië komt: we kijken er allemaal naar.

De actie werd gefilmd met een camera die stond te draaien. De kat had immers vaker zelfstandig de deur geopend, maar nu wilde men het toch even registreren. Sterke verhalen zijn er immers genoeg. Kattenfilmpjes en het internet zijn al sinds de oprichting populair. Anno 2019 doen ze het blijkbaar nog steeds goed! Je checkt het compleet onzinnige nutteloze filmpje, dat stiekem toch wel grappig is, hieronder.

https://twitter.com/steeleio_/status/1098631191350132736

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *