Dit gaat de nieuwe BlackBerry Priv kosten

Blackberry Priv
De officiƫle specificaties zijn er en BlackBerry heeft het toestel een prijskaartje gegeven.

BlackBerry lanceerde zijn Priv als pre-order op de officiĆ«le website van het bedrijf. Lanceerde. Want inmiddels is de Android-telefoon alweer verdwenen uit de online webshop. Doesn’t matter. Had Priv.

Want hierdoor werd bekend dat het toestel een prijskaartje krijgt van 750 dollar. Hiermee zijn ook alle specs bekend, die overeenkomen met de eerdere geruchten. De telefoon is 5.4-inch groot bij een resolutie van 2560×1440. Aan boord zit een Qualcomm Snapdragon 808 processor, 3GB RAM geheugen en 32GB intern geheugen. Dit is uit te breiden tot 2TB met een SD-kaartje. De camera aan de achterkant telt 18-megapixels en aan de voorzijde een 2MP variant. De batterij heeft een capaciteit van 3410mAh en het toestel beschikt over 802.11ac WiFi.

De planning was dat pre-orders op 16 november de deur uitgingen bij de telefoongigant. of het bedrijf nog steeds die datum aanhoudt is niet duidelijk.

Nog geen reacties

  1. Ik zei een tijd geleden in een post, dat ze wss zo stom zullen zijn dat ze 699 zullen vragen. Nou is het 749 en schieten ze hun eigen in de voet.

    Dit zou hun laatste telefoon moeten worden en het moet een succes worden.

    Leuk je gekend te hebben blackberry. Ga maar lekker software maken, jullie begrijpen toch geen reet van hoeveel jullie moeten vragen voor de hardware.

    Laat de chinezen maar komen en de markt veroveren

  2. Ik had vroeger een Samsung F700, een slider met een “groot” scherm en een fysiek toetsenbord. Dat concept had ik graag vaker gezien, want na al die jaren worstel ik nog steeds met typen op die kutscherpjes. Goed, Daarna kwam Nokia nog met de E7, maar veel soeps is er daarna niet geweest. Ik ben dus wel erg benieuwd naar dit apparaat. Maar hij is wel erg duur.

  3. Hmmm…. Duur ?

    De Blackberry Priv heeft een beter scherm (Amoled) met een hogere resolutie, meer intern geheugen, uitbreidbare opslag, betere camera en een grotere accucapaciteit dan de iphone 6s+ die zelfs 100,00 meer (849,00) kost (en dan nig maar de 16GB versie).
    En dan heeft de Priv ook nog een fysiek uitschuifbaar toetsenbord Ć©n ongetwijfeld betere beveiliging.

    Ook de Samsung Galaxy S6 Edge komt wat specificaties niet echt boven de Priv uit, maar kost ook gewoon 699,00.

    Zijn die toestellen dan niet duur ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *