Dit gaat de Samsung Galaxy Note 9 kosten

Auteur: , 2 Reacties
Samsung Galaxy Note 9

Wie binnenkort de nieuwe Samsung Galaxy Note 9 aan wil schaffen zal diep in de buidel moeten tasten.

Laten we beginnen met het goede nieuws. Volgens SamMobile kloppen de geruchten dat het basismodel wordt voorzien van 128GB opslagruimte. Laten we hopen dat Apple meeleest, want die iPhone X met 64GB opslag is en blijft schandalig. Het lijkt er ook op dat de variant met 512GB opslag er daadwerkelijk gaat komen, dus ook de grootverbruikers kunnen hun lol op.

Dan komen we bij de prijzen, want ook die liggen al op straat. Het instapmodel zou op de markt komen in de kleuren zwart, blauw en paars en moet bij de lancering zo’n 1050 euro gaan kosten. Dan hebben we het dus over de variant met 128GB opslagruimte. Zijn grote broer krijgt dus 512GB opslag en 8GB werkgeheugen mee en is van jou voor 1250 euro.

Ook de Note 9 gaat dus meer dan 1.000 euro kosten en het is de vraag wie dat er voor over heeft. Voor minder dan 700 euro koop je op dit moment een Galaxy S9+ met een vergelijkbaar scherm. Daar zit dan natuurlijk geen S Pen bij, maar als je die niet gebruikt is er eigenlijk geen reden om voor de Note 9 te kiezen.2 reacties

waar gaat dat heen? de iphone 12 of Note 12 gaan dan 1500 kosten ofzo, en de iphone 15 en note 15 een 2000 euro? Komaan zeg
@jantje_555: Tja, je kunt er ook veel meer mee tegenwoordig en hebben meer power dan een laptop van jaren geleden waar wij nog lachend 1500 euro voor betaalde.
Alles is relatief.

Mensen die het teveel geld vinden kopen het gewoon niet.
Als het niet verkoopt stoppen dit soort producten vanzelf.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).