Dit gaat Netflix met de Resident Evil-games doen

Auteur: , 1 Reactie
Dit gaat Netflix met de Resident Evil-games doen

Spooky!

De gemiddelde gamer kent natuurlijk de enge Resident Evil-games. De doorgewinterde filmliefhebber is ook bekend met de filmserie, gebaseerd op de games. Daar komt straks mogelijk een televisieserie bij.

Netflix zou oren hebben naar een Netflix Original met Resident Evil. De tv-serie moet gemaakt worden door Constantin Film. Ditzelfde bedrijf was ook verantwoordelijk voor de film uit 2002. Deze film werd redelijk ontvangen. Dat is wel eens anders geweest met verfilmingen van games.

Het is positief te noemen dat Constantin Film in dit geheel is benaderd als partij. Het Duitse bedrijf heeft immers al ervaring met Resident Evil. Over de Netflix-serie zelf is nog bar weinig bekend. Volgens Deadline is de Amerikaanse streamingdienst ook nog zoekende naar een producer voor de tv-serie.

Een script is er ook nog niet, laat staan een releasedate. Het kan dus nog wel even duren voordat we Resident Evil in serievorm op Netflix gaan zien. Van de horrorgame zijn in totaal zes films gemaakt. Resident Evil is één van de meest langlopende en bekende horrorgames in de industrie. Het eerste deel van de game verscheen in 1996 op de PlayStation.1 reactie

Live-action alles in een tv-serie/film/origin story/spinoff! ~ Netflix & Hollywood

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).