Dit gaat Samsung doen aan roodgekleurd scherm Galaxy S8

Samsung komt met een software update
Het scherm van sommige Galaxy S8 telefoons is roder dan andere schermen.

Goed nieuws voor Samsung fans: mocht je een te rood scherm hebben op je nieuwe Galaxy S8 telefoon, dan komt er snel een oplossing!

Dit is een reactie op de klachten van gebruikers van het nieuwste vlaggenschip van Samsung. Eerder schreven wij nog dat Samsung zei dat gebruikers dit licht rode scherm konden verhelpen door de kleurbalans op de telefoon te veranderen.

Helaas werkte deze oplossing niet voor iedereen, waardoor er nu een software update komt. Waarschijnlijk om negatieve reviews over de nieuwe smartphone tegen te houden.

De software update zal volgens The Korean Herald volgende week voor iedereen beschikbaar komen.

Het probleem kwam aan het licht eerder deze maand toen een aantal gebruikers in Zuid-Korea klachten en foto’s begonnen te posten op verschillende social media sites. Volgens ZDnet.com. gaan er geruchten dat sommige gebruikers zelfs werden gevraagd om hun telefoon in te ruilen toen ze ermee naar een service center gingen.

Hoewel Samsung nu wel actie onderneemt door middel van een update, wil het bedrijf de schuld nog niet bij de Galaxy S8 leggen. Volgens The Korean Herald zou Samsung de update alleen uitbrengen omdat er een aantal klanten ontevreden waren en dat er verder geen enkel probleem in de telefoon zelf te vinden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *