Dit gebeurt er als je 12 jaar lang niet doucht

Onderzoeker doucht 12 jaar lang niet
De meeste mensen zijn er aan gewend om een keer per dag te douchen, maar is dat eigenlijk wel nodig?

Nee, zo stelt chemisch engineer Dave Whitlock. Hij vond een wel heel bijzondere manier om dat te bewijzen, want hij heeft al twaalf jaar lang niet gedoucht. Dat betekent echter niet dat familie en vrienden inmiddels met een grote boog om ‘m heen loopt, want Whitlock stinkt niet. Hij ontwikkelde namelijk een product dat je dagelijkse douchebeurt kan vervangen: Mother Dirt.

Mother Dirt is het resultaat van veel onderzoek, want het goedje zit vol bacteriën en andere ingrediënten die ons lichaam van nature nodig heeft. Zo wordt alle zweet en olie op onze huid onschadelijk gemaakt en heb je helemaal geen douche meer nodig om niet te stinken. Volgens Whitlock is dit exact hoe we duizenden jaren geleefd hebben, maar verpesten we ons lichaam de laatste decennia door steeds weer te douchen. Wat hem betreft investeren we dan ook allemaal in een flesje Mother Dirt.

[gv data=”PPwBXDhIHmg”][/gv]

3 reacties

  1. Sorry, maar als je je lichaam insprayt met Mother Dirt elke dag is dat toch een verkapte vorm van douchen? Doe mij maar lekker die warme douche dan. Even momentje voor jezelf, je kan (wetenschappelijk bewezen) beter nadenken door de druppels op je hoofd en met je geliefde erbij is het helemaal een feestje.

  2. Sommige uitvindingen slaan de plank compleet mis door voorbij te gaan aan bijkomende factoren. Douchen met met dit product is als het eten van een biefstuk in de vorm van een astronauten pil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *