Video: dit gebeurt er als je iPhones als remblokken gebruikt

Porsche 911 remblokken
Drie keer raden hoe vaak je deze remblokken moet vervangen.

Elke dag ontvangen wij bij Apparata talloze e-mails van lezers met vragen over het gebruik van smartphones als remblokken. “Welke iPhone is het meest geschikt als remblok voor een Porsche 911 uit 2002?”, schrijven jullie dan bijvoorbeeld. “Kun je met een iPhone 4S een auto stoppen die 100km/u rijdt?” is ook populair, evenals “Kan ik hem daarna nog wel gebruiken, of komen er krassen op het scherm?”.

En steeds is het antwoord hetzelfde: we weten het gewoonweg niet. We hebben het veel te druk om dat te gaan testen en eerlijk gezegd interesseert het ons ook niet zo veel.

Gelukkig stuitten wij vandaag per toeval op een filmpje van iemand met én een Porsche én twee blijkbaar overtallige iPhone 4’s én een brein dat net zo ziek is als dat van jullie. Komt dat even goed uit.

[gv data=”U9vO30n_Hq0″][/gv]

40 reacties

  1. Zeer slecht en arrogant artikel + filmpje, meer kan ik er niet van maken.. Als je al gaat beginnen met ‘hoeveel mails jullie wel niet krijgen’ (ik denk 0 per dag) en wij hebben het zo druk en het interesseert ons niet dan vraag ik me in ieder geval af wat je hier doet?

    Ik ga in ieder geval wel ergens anders clickbaits maken, interesseert jullie toch niet 🙂

  2. Wat een lul zeg, constant lullen maar bij een stukie rijden schijt ‘ie in z’n broek. En dan ook nog al de handrem gebruiken terwijl er nog een kilometer weg over was…

  3. Wat dacht de auteur ik vertaal even min of meer de eerste zin bij Jalopnik over dit artikel?

    ”Every single day here at Jalopnik we’re inundated with emails about whether or not you can use an iPhone as a brake pad.”

    Elke dag ontvangen wij bij Apparata talloze e-mails van lezers met vragen over het gebruik van smartphones als remblokken.

    Zonde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *