Dit gelimiteerde horloge pas perfect bij je nieuwe Bentley

Om de samenwerking tussen Bentley en Breitling te vieren komt de horlogemaker met een zeldzaam uurwerk.

Als je iets zeldzaams om de pols wilt dragen met connectie met de auto-industrie, dan moet je nu bij Breitling zijn. Bentley en het horlogemerk hebben een nieuw model aangekondigd, genaamd de Breitling Premier Bentley Mulliner Limited Edition.

Het horloge staat stil bij de 17-jarige samenwerking tussen beide partijen. Het is tevens de langste samenwerking ooit tussen een autofabrikant en een horlogemerk. Het partnerschap begon in 2002, toen Breitling een klok mocht ontwerpen voor de destijds gloednieuwe Continental GT.

De Premier Bentley Mulliner Limited Edition bevat elementen die verwijzen naar het interieur van de nieuwe Bentley Continental GT Mulliner Convertible. Het klokje heeft een grootte van 42-mm en zal in een beperkte oplage van slechts 1.000 stuks worden gemaakt.

Het uurwerk heeft een witte plaat met blauwe wijzers. Ook komt het horloge met een blauw lederen bandje. Een verwijzing naar het Imperial Blue lederen interieur van de eerder genoemde Bentley Continental GT Mulliner Convertible. Het horloge is uitgerust met de Breitling Manufacturer Caliber 01. Dit betekent dat het horloge een gangreserve van ongeveer 70 uur heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *